vacature Controlled Evaporator Mixers
vacature

Controlled Evaporator Mixers

Alternative heater design

Wat verwachten wij van jou?
 •  

  Bachelor of Masterstudent

 •  

  Werktuigbouw

 •  

  Analytisch, kritische en doelgerichte houding en werkwijze

 •  

  Vermogen om overzicht te houden met oog voor detail

Wat bieden wij je?
 •  

  Uitdagende stageopdracht

 •  

  Persoonlijke begeleiding

 •  

  Internationale en warme organisatie

 •  

  Aantrekkelijke stagevergoeding

Introductie
Bronkhorst maakt hoogwaardige instrumenten ten behoeve van het nauwkeurig meten en regelen van kleine flows van gassen en vloeistoffen. Bronkhorst’s Controlled Evaporation Mixing (CEM) systemen worden gebruikt om op een gecontroleerde manier vloeistoffen te verdampen en nauwkeurige damp flows te kunnen regelen. Het continu verbeteren van deze systemen is een van de uitdagingen van de R&D afdeling van Bronkhorst. Deze opdracht richt zich op het vinden van alternatieve verwarmingsmethoden voor de CEM om een eventuele verbetering op het huidige systeem te kunnen maken.
 
Activiteiten
 • Het karakteriseren van het huidige ontwerp en concepten aandragen voor een alternatieve verwarmings methode;
 • Het opzetten van een thermisch model;
 • Het uitwerken van deze concepten in een CAD-pakket, waarbij de productiemethode in acht wordt genomen;
 • Realisatie van het gekozen concept in een functioneel model.
 
Voor deze stage/afstudeeropdracht vragen wij:
 • Een enthousiaste student Werktuigbouwkunde die het leuk vind zich te verdiepen in een product en de wijze waarop dit gefabriceerd wordt, en het leuk vind alternatieven te onderzoeken
 • Een analytische, kritische en doelgerichte houding en werkwijze.
 • Het vermogen om overzicht te houden, zonder de details uit het oog te verliezen.
 • Goede communicatieve eigenschappen; omgang met diverse afdelingen intern en toeleveranciers extern
We bieden jou:
Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende stage waarin we uitgaan van jouw kwaliteiten. Je loopt stage in een internationale en uitdagende organisatie met een open en persoonlijke werksfeer. Je ontwikkelt jezelf en doet ervaring op in een professionele werkomgeving, waar innovatie prioriteit is. Daarnaast bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en niet onbelangrijk, een aantrekkelijke stagevergoeding.

De organisatie / afdeling:
Research & Development (R&D) bij Bronkhorst High-Tech B.V. is een jonge, dynamische en innovatieve afdeling en omvat alle technische disciplines die nodig zijn voor het ontwikkelen van nieuwe producten. De afdeling is verdeeld in vier verschillende vakdisciplines. Samen met Marketing & Sales, Engineering, Inkoop, Productie en externe partijen werkt de afdeling R&D aan het totale traject van idee tot in productie nemen.
 
Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Quinten Rensen, Mechanical Engineer. tel. (0573) 45 88 00 of met je stage/afstudeercoordinator. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website: www.bronkhorst.com. Reacties kunnen gericht worden aan de afdeling Human Resources via [email protected]
 

Meer weten? Erna Boekelder HR Stuur mij een bericht 0573 - 45 88 00

Neem een kijkje in het magazijn

Naast een loopbaan in een innovatieve en stabiel groeiende organisatie vinden wij het belangrijk dat jij je mogelijkheden optimaal benut. Dit altijd met aandacht voor een gezonde werk-privé balans. Daarom bieden wij training en scholing zodat je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal & Techniek.

Neem een kijkje in het magazijn

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je jouw cv klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie.


Bronkhorst High-Tech B.V.

Nijverheidsstraat 1A
NL-7261 AK Ruurlo (NL)
Tel. +31 573 45 88 00
[email protected]

Copyright © 2022 Bronkhorst. All rights reserved.     Sitemap     Disclaimer     Privacy note