vacature Remote Communication Using IoT
vacature

Remote Communication
Using IoT

Uitvoeren van procedures op afstand m.b.t. Bronkhorst instrumenten

Wat verwachten wij van jou?
 •  

  Bachelor of Master Student

 •  

  (Technische) Informatica

 •  

  Interesse in IoT

 •  

  Innovatieve en professionele werkomgeving

Wat bieden wij je?
 •  

  Aantrekkelijke stagevergoeding

 •  

  Informele werksfeer

 •  

  Internationaal opererende organisatie

 •  

  Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid

Jouw opdracht

Momenteel communiceren onze applicaties via een (technologisch achterhaalde) PC applicatie met de aan de PC aangesloten Bronkhorst instrumenten. Dit zorgt ervoor dat voor elke productie opstelling een PC vereist is. Om het aantal PC’s in productie te verminderen en de communicatietechnologie naar een hedendaags niveau te tillen, is een project in gang gezet. Gekozen is om gebruik te maken van een remote (IoT) oplossing. Hiermee zijn de instrumenten via het netwerk te benaderen en is het in theorie mogelijk om met één client het gehele productieproces in de fabriek te bedienen.

Bepaalde handelingen binnen het productieproces zijn afhankelijk van timing. Omdat gebruik gemaakt wordt van netwerk communicatie, is deze timing niet meer te garanderen. Daarom wordt er gezocht naar een manier om bepaalde instructies/acties in bulk op te kunnen sturen om lokaal op het IoT device uit te kunnen voeren.

Jouw opdracht zal bestaan uit het doen van onderzoek naar mogelijke methodieken om meerdere instructies/procedures te kunnen versturen en uit te voeren op een remote (IoT) device. Deze communicatie methodiek ga je zowel aan client als server kant implementeren. De werking zul je gaan aantonen door middel van het ontwikkelen van een Proof of Concept op basis van het onderzoeksresultaat.

Wie ben jij?

 • Enthousiaste (Technische) Informatica stagiair en/of afstudeerder
 • Tijdens een gesprek zal aan de hand van de voorkeur van de stagiair/afstudeerder bekeken worden welke functionaliteit geïmplementeerd wordt in de opdracht

Meer weten? Erna Boekelder HR Stuur mij een bericht 0573 - 45 88 00


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je jouw cv klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie.


Bronkhorst High-Tech B.V.

Nijverheidsstraat 1A
NL-7261 AK Ruurlo (NL)
Tel. +31 573 45 88 00
[email protected]

Copyright © 2019 Bronkhorst. All rights reserved.     Sitemap     Disclaimer     Privacy note