het verhaal van

Carolien

Manager Strategic Marketing

“Ik werk bij Bronkhorst als Manager Strategic Marketing. Onder deze functie valt product management, market intelligence, online content marketing en UX research. Wij houden ons bezig met de voorkant van de sales processen, wij kijken naar de omgeving waarin onze producten worden gebruikt en vertalen trends en klantvragen in nieuwe oplossingen. Een ieder in mijn team levert zelfsturend een bijdrage aan de gezamenlijke doelen van het marketing en sales team. ”

Wat is Bronkhorst?

Bronkhorst is een ontwikkelaar en producent van meet- en regelapparatuur, maar dat zegt veel mensen niets. Op het moment dat je vertelt dat onze apparatuur gebruikt wordt voor coatings of stents die in het menselijk lichaam gaan of als je het bijvoorbeeld hebt over het schoonmaken van melkpakken, begint het veel meer te leven. Wij zitten als Bronkhorst in veel verschillende markten en processen. Ik beschrijf Bronkhorst dan ook niet op basis van de producten, maar meer op basis van waar de toepassingen van onze producten zit, die zijn namelijk eindeloos.

Verder is typerend voor Bronkhorst dat wij een business to business bedrijf zijn, maar stiekem zijn wij wel marktleider in Europa. Eigenlijk heeft niemand van ons gehoord, maar we zijn best wel heel groot. Daarbij is kenmerkend voor Bronkhorst dat we alles in eigen huis hebben: wij ontwerpen producten zelf of met onze partners en na de productie brengen we ze vervolgens zelf op de markt. Ik vind het heel mooi en waardevoll dat je die hele waardeketen van Bronkhorst binnenshuis hebt.