Onze cultuur

Duurzaamheid en innovatie lopen als een rode draad door onze organisatie, zonder dat we daarin grootser doen dan we zijn. Onze roots liggen in de Achterhoek en dat is waar we ook trots op zijn.

We mogen dan misschien wel steeds groter worden als organisatie, de manier waarop we met elkaar omgaan is altijd hetzelfde gebleven. En dat betekent dat de deuren hier altijd wagenwijd voor elkaar open staan, voor iedereen die op zijn of haar manier verbonden is aan Bronkhorst. En naast hard werken, genieten we natuurlijk ook van een stuk ontspanning. 

Oplossingen, geen problemen

Onze focus ligt niet alleen op innovatie, maar ook op continuïteit en het delen van onze waardevolle kennis. Want door samen te werken binnen en buiten onze muren kunnen we blijven werken aan onze oplossingen die bijdragen aan een duurzamer bestaan. De kracht van onze organisatie ligt in de loyaliteit en betrokkenheid van al onze medewerkers, die zich elke dag inzetten voor Bronkhorst.

#DiscoverBronkhorst
Volg je ons al?

Wil je bij ons komen werken?

Kijk eens naar onze vacatures of er wat voor jou tussen zit, want we hebben er genoeg. 

Toch niet? Dan kun je ons natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen waarin je kort aangeeft wat je zou willen. We denken graag met je mee en wie weet levert het je wat op. We kunnen helaas niets beloven, maar nooit geschoten is altijd mis. 

Bekijk vacatures
afbeelding

Bronkhorst High-Tech B.V.

Nijverheidsstraat 1A
NL-7261 AK Ruurlo (NL)
Tel. +31 573 45 88 00
[email protected]

Copyright © 2022 Bronkhorst. All rights reserved.     Sitemap     Disclaimer     Privacy note