Over Bronkhorst

Vanuit ons kloppende hart in het Achterhoekse Ruurlo in Gelderland ontwikkelen en produceren we al ruim 40 jaar slimme, duurzame en klantspecifieke oplossingen op het gebied van low flow fluidics handling vraagstukken.

We zijn dag in dag uit bezig met de allerhoogste kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook van onze 24/7 global service. Dankzij onze jarenlange ervaring staan we waar we nu staan, maar de ambitie om te blijven groeien en wereldwijd een nóg grotere rol te gaan spelen, blijft onverminderd hoog.

Werken in de techniek Bronkhorst Gelderland, Achterhoek

Wat we maken?

Onze thermische, Coriolis en ultrasone meet- en regelinstrumenten worden wereldwijd toegepast in onder andere de voedingsmiddelenindustrie, onderzoeksinstituten en chemische laboratoria.

We ontwikkelen niet alleen standaardproducten, maar ook volledig op maat gemaakte en klantspecifieke flow (sub)systemen die worden geïntegreerd in machines voor bijvoorbeeld de productie van LEDs en zonnecellen. Wil je meer weten over onze producten of de techniek?

Bekijk wat we maken Bekijk onze vacatures
Een kijkje in de keuken bij Bronkhorst
Oplossingen, geen problemen

Onze focus ligt niet alleen op innovatie, maar ook op continuïteit en het delen van onze waardevolle kennis. Want door samen te werken binnen en buiten onze muren blijven we werken aan onze oplossingen die bijdragen aan een duurzamer bestaan. De kracht van onze organisatie ligt in de loyaliteit en betrokkenheid van al onze medewerkers, die zich elke dag inzetten voor Bronkhorst.

Je vindt onze producten over de hele wereld

Van de voedingsmiddelenindustrie tot de productie van zonnepanelen. Onze meet- en regelinstrumenten worden wereldwijd toegepast in een groot aantal toepassingen in uiteenlopende markten. Samen met onze medewerkers, klanten en partners ontwikkelen we duurzame, innovatieve en hoogwaardige oplossingen.

Veel verschillende markten

Bronkhorst High-Tech B.V.

Nijverheidsstraat 1A
NL-7261 AK Ruurlo (NL)
Tel. +31 573 45 88 00
[email protected]

Copyright © 2023 Bronkhorst. All rights reserved.     Sitemap     Disclaimer     Privacy note