het verhaal van

Maurizio

Instrumentmaker

“Bij Bronkhorst ben ik begonnen in de Clean Room. Drie jaar heb ik daar gewerkt als Instrumentmaker en daarna ben ik begonnen bij de afdeling Thermal Gas Products. Daar heb ik van 2008 tot 2016 gewerkt aan een project om mijzelf meer uit te dagen. Sinds vorig jaar oktober zocht Bronkhorst een medewerker om nieuwe medewerkers op onze vestiging in Almelo te ondersteunen en dat leek mij een interessante, nieuwe uitdaging! Zo biedt Bronkhorst steeds nieuwe kansen.”

Wat is Bronkhorst?

Ik probeer altijd simpel uit te leggen wat Bronkhorst is, aangezien de meeste mensen hier geen beeld bij hebben. Wij maken massflowmeters, doorstroommeters en instrumenten voor het meten en regelen van gas en vloeistoffen. Wij zijn op heel veel verschillende gebieden en markten werkzaam.
Zo zitten wij in machines in het ziekenhuis, maar ook in machines van snoepfabrikanten. Daarnaast wordt ons product gebruikt in de machine die de spuitbussen van slagroom maakt.

Verder is Bronkhorst een bedrijf dat gericht is op haar medewerkers, met veel respect voor de mens. We zijn duurzaam en zetten goede producten neer op de markt. Van je werk moet je leven, maar de motivatie komt vooral vanuit jezelf en daar draagt Bronkhorst zeker aan bij.