het verhaal van

Maurizio

Instrumentmaker

“Bij Bronkhorst ben ik begonnen in de Cleanroom. Daar heb ik drie jaar gewerkt als Instrumentmaker. Vervolgens heb ik me kunnen ontwikkelen op andere afdelingen. Onlangs heb ik een mooie carrièrestap gemaakt en ben ik Q-Engineer geworden. Zo biedt Bronkhorst steeds nieuwe kansen. ”

Wat is Bronkhorst?

Ik probeer altijd simpel uit te leggen wat Bronkhorst is, aangezien de meeste mensen hier geen beeld bij hebben. Wij maken massflowmeters, doorstroommeters en instrumenten voor het meten en regelen van gas en vloeistoffen. Wij zijn op heel veel verschillende gebieden en markten werkzaam.
Zo zitten wij in machines in het ziekenhuis, maar ook in machines van snoepfabrikanten. Daarnaast wordt ons product gebruikt in de machine die de spuitbussen van slagroom maakt.

Verder is Bronkhorst een bedrijf dat gericht is op haar medewerkers, met veel respect voor de mens. We zijn duurzaam en zetten goede producten neer op de markt. Van je werk moet je leven, maar de motivatie komt vooral vanuit jezelf en daar draagt Bronkhorst zeker aan bij.


Bronkhorst High-Tech B.V.

Nijverheidsstraat 1A
NL-7261 AK Ruurlo (NL)
Tel. +31 573 45 88 00
[email protected]

Copyright © 2022 Bronkhorst. All rights reserved.     Sitemap     Disclaimer     Privacy note