het verhaal van

Thomas

Engineer

“Na mijn stageperiode bij Bronkhorst ben ik als Engineer aan de gang gegaan. Bronkhorst geeft mij veel vrijheid om de dingen te doen die ik wil doen en mijzelf te ontplooien. Geen dag is hetzelfde binnen Bronkhorst en er heerst een open-door policy, wat voor mij een prettige manier van werken is.”

Bij Bronkhorst maken we instrumenten waar een bepaalde gas of vloeistof inkomt aan de ene kant, waarna aan de andere kant het gas of de vloeistof er weer uitkomt in precies de exacte hoeveelheid die nodig is.

Benieuwd naar mijn functie?
Mijn eigen functie omschrijf ik eigenlijk als dat ik de hele dag bezig mag zijn met innovatieve en interessante dingen. Dat komt vast een beetje vaag over, dus ik zal proberen het iets beter uit te leggen. Op dit moment bijvoorbeeld houd ik me vooral bezig met het ontwerpen van de productiecel van de toekomst. Dat houdt in dat wij de nieuwe manier van produceren aan het opzetten zijn in deze productiecel. Samen met een aantal collega's krijgen we de vrijheid om alles zelf te ontwerpen en te ontwikkelen, om ervoor te zorgen dat alles flexibel en modulair is. De projectgroep bestaat nu uit vier personen en we werken nauw met elkaar samen. Aan de andere kant heeft eenieder ook zijn of haar eigen ding en dat maak het werk enorm afwisselend. Ik ben naast dit project bijvoorbeeld ook nog bezig met het inrichten van de nieuwe fabriek. Een leuke uitdaging.

"Stay hungry, stay foolish" - Steve Jobs

Ook werken bij Bronkhorst?

Bronkhorst is altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. 

Onze vacatures